Jedzenie fast food

Ostatnio mieliśmy Walentynki, dlatego postanowiłem, że zrobię pewnego sposobie informację dla mojej dziewczyny. W celach miałem dwudaniowy obiad i deser dany w środowisku wina i świeczek zapachowych ze zwykłego marketu budowlanego. Doskonały pomysł - przegrzebki. Bardzo delikatne danie, ale też trudne w przygotowaniu, ponieważ małże trzeba móc dobrze usmażyć, aby wyciągnąć z nich trzymam smaku.

Man PrideMan Pride. Natürliche Wege zur Erektion

Niestety kucharz ze mnie jest dość mierny. W wartości mógłbym stwierdzić, że początkujący, bowiem wtedy byłoby około prawdy. Wyszukałem w internecie przepis na dalekie sandżaki. Nie był kłopot ze zrozumienie połowy tekstu, gdyż wszystko było powiedziane po angielsku! No, lecz nie poddałem się, wrzuciłem wszystko w tłumacza i jedziemy na żywioł, zgodnie z intuicją kucharza (której rzeczywiście nie mam). Postanowiłem, że wręczę te małże w towarzystwie warzyw. Jednakże zapomniałem, że potrzeba te warzywa najpierw obrać i pokroić. Zabierał się stresować, bo czasu było coraz mniej i ja byłem wysoce w polu. Zaczynam kroić warzywa, pech nie chciał, że dotarłem na indywidualny palec... No, a jak istotny człowiek nie dałem za wygraną. Zajrzał na plan - szatkownica do warzyw. Obecne był właściwie strzał w dziesiątkę. Nie koniec, że zaoszczędziłem kilka chwili na krojeniu to dalej nie musiałem bać się o proste życie przy zastosowaniu szatkownicy. Gdyby to całość istniałoby już gotowe nałożył na masełko przegrzebki. Wszystko usmażyło się oczywiście tak jak na obrazku ze perspektywy internetowej, na której znalazłem przepis. Jednak zapomniałem, że miałem zrobić jeszcze zupę. Szybko skoczyłem do pobliskiego sklepu po żurek w słoiku i wylałem go do garnka a potem tylko doprawiłem. Na deser miałem zrobione już wcześniej w zamrażarce lody własnego wyrobu. Dobrze, że zmotywowałem się by to sprawić dzień wcześniej, gdyż nie zdążyłbym już z niczym. Trzeba przyznać - ostatnie niemało minut, które zaoszczędziła mi szatkownica do warzyw uratowało mój dwudaniowy obiad. Luba była zaczęta i szeroka szacunku dla moich umiejętności kulinarnych.