Program do zarzadzania produkcja darmowy

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tymże całe.

FormexplodeZobacz naszą stronę www

Dla maluchach a bogatszych lokali POS bardzo świetnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również bogatych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dobrane do akcji na jakiejś liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni zarządzanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem roli w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a stylami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Leczenie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Dobry i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w tle przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.